Autor: 021.rs

Novi Sad
01.08.2016.
10:37 > 14:04
Podaci Uprave za trezor pokazuju da se nevladine organizacije, koje su u junu u Novom Sadu organizovale kontramiting protiv novinara i urednika otpuštenih sa RTV-a, finansiraju iz lokalnih budžeta opština u kojima je na vlasti SNS, saopštio je pokret "Dosta je bilo".
  • Rade

    03.08.2016 23:23
    Skup lesinara!
  • sramota

    03.08.2016 01:44
    @Kjo:
    Na engleskom je pejorative, ne vidim kako Vam je to opravdanje. Samo pokazujete nespremnost da priznate neznanje i nepoznavanje sopstvenog jezika, što samo po sebi puno govori o Vama.
  • NS citizen

    02.08.2016 18:03
    @Vojvođanin
    Dragi prijatelju.I Sloba je mislio da može stalno da krade na izborima pa mu to nije uspelo.Niko ne može toliko pokrasti glasova koliko mi možemo da budemo masovni na izlasku i glasanju protiv sadašnje vlasti.Problem je samo zašto to nećemo da učinimo.A to sam objasnio u svom ranijem komentaru da se ne ponavljam.Dakle kad bude prave protiv opcije sadašnjoj vlasti tada će i biti masovnog odziva.Do tada ostaje da se nadamo i podstičemo ozbiljne ,obrazovane i poštene mlade ljude da počnu da se bave politikom .Možda neki od njih postane budući lider za koga će građani masovno glasati i čije masovne glasove neće biti moguće značajnije pokrasti.
    Uzgred ako unapred misliš da su ili će svaki izbori biti pokradeni i namešteni onda je najbolje da se pridružiš onima koji to rade.Ipak ne verujem da si spreman na to.Pokušaj da budeš manje defetista a više optimista.Pozdrav i sve najbolje.
  • Kjo

    02.08.2016 15:46
    @Sramota

    Izvinjavam se. Češće pišem na enleskom nego na srpskom, pa se desi koja omaška. To i dalje ne menja suštinu. I dalje ste isti.
  • Vojvodjanin

    02.08.2016 09:34
    @NS Citizen
    Prijatelju, ako do sada nisi znao, svaki izbori u Srbiji su bili namesteni, namesteni su i bice namesteni. Namesteni su i referndumi; referendum za ustav (ne mogu da gapisem velikim slovom, suvise je bedan) je najbolji primer. Glasaju odseljeni i mrtvi, glasovi se prodaju, a rezultat izbora se zna unapred i usaglasen je izmedju domacih i stranih faktora upravljanja ovom jadnom prcijom koja sebi laska da je drzava.
    Tebi nije cudno sto DJB, DSS-Dveri i DS imaju maltene isti procenat, Seki duplo veci, a socijalisti su isto tu negde. To se sve tako eto spontano desilo?
    Jedini izbori koji bi imali smisla su oni na kojima bi se biracki spisak pisao od pocetka, na koje bi se svaki potencijalni glasac morao prijaviti i dokazati da stvarno zivi na teritoriji gde se izbori raspisuju. Tada bi prostor za manipulaciju bio drasticno manji, pa to BIA, UDB-a, ili kako se vec zove lokalna ispostava KGB-a, da ne kazem NKVD-a, nece nikad dozvoliti...
  • Mirko

    02.08.2016 08:01
    @nervirach Ae bote iskuliraj. Zabole i jedne i druge za sudbinu u srecu ovog naroda, samo licni intresi i nista vise. Problem je sto smo mi digli ruke od sebe i dozvoljavamo da nas olosi ovih i onih uvlace u svoja placenicka prepucavanja.
  • nervirach

    02.08.2016 07:03
    U Rusiji ima 600 000 srba. Samo u Americi preko milion i po. Ja toliko. PatriJoti su najveci licemeri.
  • Nervirach

    01.08.2016 21:23
    Koliko vidim i istocni i zapadni imaju svoje finansijere. Samo sto ve istocne mi moramo da placamo. Zato da upitam ove zapadne, ima li koje mesto viska?
  • Slavko

    01.08.2016 21:14
    Srasno
    Ako je istinito onda je to strašno! Nema para za bitnije stvari j... vas miting i kontramiting
  • dule

    01.08.2016 21:09
    @takimaki

    Što bi pitali Radulovića za to? Tvoji kadrovi vedre i oblače Srbijom već 4 godine. Pitaj njih. Valjda nisu toliki nesposobni idijoti da za tako očiglednu stvar, za koju čak i ti znaš da je nelegalna, ne mogu za 4 godine da dignu optužnicu. Jel to znači da ćemo i za Savamalu čekati više od 4 godine?

    To je inače vaš ustaljen modus operandi: sve optužnice se isporučuju isključivo putem medija, uglavnom Informera i Pinka, pa ti ako si lud da se sa svinjama valjaš u blatu i govnima a ti im odgovori.
  • NS citizen

    01.08.2016 19:50
    Samo vas gledam
    U pravu je "Don juan" sa svojim komentarom ali se postavlja pitanje kako su onda takvi dobili dovoljno glasova da pobede i osvoje vlast.Odgovor je jasan ,za drugu opciju nije bilo dovoljno glasova odnosno glasača koji su izašli na izbore.Ne možemo kriviti SNS što je pobedio nego nas što nismo bili u većem broju za drugu,bolju opciju.Jedini problem je bio što tada kada su bili izbori nije bilo bolje opcije od već viđenih (žutih,lige i ostalih) koji bi nas ubedili da glasamo za njih uvećem broju nego za SNS i SPS.A da su i ovi isti kao i prethodni bar kada je u pitanju korišćenje politike,čitaj vlasti prvo za ličnu korist pa tek onda i nešto malo za narod,to je nesporno.I sve dok se to ne promeni pobeđivaće loši i gori od prethodnih.Kada će se to promeniti zavisi samo od nas i zato mislite o tome na sledećim izborima a ne budite beli listić. Odlučite se već jednom šta hoćete u životu.Pozdrav svima i sve najbolje.
  • /

    01.08.2016 18:37
    /
    nisam komentarisao zbog pejorativa
    obratio sam paznju da ovde ne rade samo zapadni nvoi podizaca svesti nego i
    nvoi koji se ne eksponiraju a smesteni su u maslinastim kampovima.
  • takimaki

    01.08.2016 17:56
    @Milos
    Ja se izvinjavam Milose ali samo sam rekao da gosn. Radule objasni svoje poslove u privatizaciji sa sve zenom, kumovima i ostalom bratijom. Zar je to tesko. Pokusaj ti jer vidim da si dobro potkovan ali jednostrano. Otvori oci i nemoj da zmuris. Ili ti je sevap na onoj strani. Hmm.
  • rr

    01.08.2016 17:56
    ee
    Tacno je ali je on to znao za ranije mitinge pa je cutao
  • dosta je bilo

    01.08.2016 17:47
    Novosađani koji su na strani mitingaža zbog smena u RTV su znali kom finansira kontramiting.
    Dobro je čuti i dokaze da je kontramiting finansirala SNS.
    Problem je što je lova građana Novog Sada, što su plaćeni i govornici i što se ništa neće promeniti a Dosta je bilo.
  • see what I did there

    01.08.2016 17:40
    gari

    Evo ga jos jedan prosvetljeni. :D Za pocetak procitaj njegov komentar, pa ces mozda i shvatiti. Svi vi skacete popaljeni da se u sve mesate, a niste ni procitali ni vest, ni komentare. Vazno je da se pravite pametni. Ali to je klasika kod nas, niko uvid u tvari, ali svi sa visokim misljenjem. :) Drago mi je kada ovako padnete za sitno. :*
  • MIloš

    01.08.2016 17:21
    takimaki
    Gosn Raqdule nema vremena to da objašnjava jer stalno nešto laže, a sve vreme se vozi Mercedesovim autobusom iz Zemuna, prevozi robu finskim FAP-om, troši nemilice struju jeftiniju 20%, podbunjuje jadne službenike nemilice otpušte iz svih pozatvorenih agencija u kojima zaposleni ništa nisu radili za ogromne plate - dok su vladali žuti. Igra Loto koji je konačno sredio dobri i pošteni Đuka, krečeći noću, pa više nema krađe i namestanja brojeva. Udružio se sa onim sorošoidima koji demonstriraju zbog navodnog rušenja Savamale, koga u stvari nije ni bilo, a i da je bilo, kakve veze ima što su rušili noću, a policija nije smela da reaguje. Sigurno je bila na vrem obaveštena da je to naredio kompletan idiot a slični organizovali. Međutim, ja znam zašto se on tako ponaša. Pakostan je što Toma odvaja od usta da sagradi narodu crkvu od milion, dva evra, a mora da se trese što je nelegalno, ali pre nego je postao predsednik sagradio one dve skromne vikendice na samoj obali Save u zabranjenoj zoni. Niko, ni gospodin Radule ni žuti dušmani nemaju razumevanje za troškove održavanja dvesta i nešto kvadrata stana, ono malo crkavice od kućice u Bajčetini zbog koje je zabranjen prelet, pa troškove sinova, snajki i unuka. Ne razumeju ni Batu keramičara koji je dobio skromni kućerak od vojske od kojih milion ili tu negde evra, dr Slinišu koji se jedva skućio uz tolike napore, takođe u kućerku od nekoliko miliona, a da ne pričam o Vulinu kome podmeću lažne slike njegove vile sa bazenom
  • sramota

    01.08.2016 17:15
    Molila bih komentatore koji ne znaju da koriste komplikovane višesložne reči poput pejOrativa da se ne brukaju. Držite se spojenog "ne znam", to vam je intelektualni domet.
  • xwz

    01.08.2016 16:37
    pre neki dan vest kako nema para za prskanje komaraca. a za drugare da organizuju miting se nadje par miliona.
  • MIlan

    01.08.2016 16:28
    Situacija
    Kako je ovde, vidi se da ne mogu da angazuju nekog ni malo pismenog da im botuje tj da spinuje javno mnjenje, pozdravljam vas u svim kancelarijama, pozdravljam vase male zelje, nade da ce Vas uhlebiti negde ovi sto nam skidaju kozu sa ledja...
    A verujem da za sve nece biti mesta, samo pisite, zustrije...
  • DonJuan

    01.08.2016 16:12
    SNS je najgora i najstetnija vlast u istoriji Srbije, sastavljena od oportunistickog olosa, prevrtackog sljama, patoloskih lazova i radikalskih fasista. Gade mi se svi skupa kao i oni koji su ih birali.
  • gari

    01.08.2016 15:49
    see what I did there.........................u tvom ispijenom umu sine nema mesta za pravopis ili samo koristis pogresno nesto sto nerazumes, ubuduce koristi pejurativ da bi bilo manje glupo ako je to moguce uopste
  • takimaki

    01.08.2016 15:34
    ma da
    Gosn. Radule sve lepo objasni i zna a nikako da dodje na teme privatizacija koje je radio sa zenom i kumovima. Mozda nam uskoro i to razjasni. Bas bih voleo.
  • Bill

    01.08.2016 15:18
    Par dana pre ovog „kontra mitinga“, pozove me dobar prijatelj iz Sombora i kaže da dolazi i u NS, pa da se vidimo… Naravno.
    I tako i. Došao je sa boljom polovinom. On je politički angažovan i bili su na „kontra mitingu“. Otvoreno to kaže, a zna za moje mišljenje o takvim stvarima. Nije prkosan ili zajedljiv tom izjavom, nego naprosto normalan. Barem mene nema razloga da laže, niti da mi se pravda. Promenili smo par rečenica o organizaciji, pripremi, načinu dolaska na „miting“ itd. i prešli na sve ostalo što sa politikom veze nema.
    Stoga, nema niko da mi „objašnjava“ kao je to sve bilo spontano!
  • Kjo

    01.08.2016 14:53
    Ama baš ste isti
    Da. Ako nisam od ovih, onda sam od onih. A ako i nisam, bolje je što pre me labelirati, jer tako stoji u botovskom vodiču. Je l' ukusan sendvič danas?

    Nego, da vidimo sada ko je prvi miting finansirao? Opet zastajete na poluinformacijama.
  • ST

    01.08.2016 14:44
    Videlo se to na samom okupljanju raznih botova...Ovaj sns vise ne zna gde udara,a tu su,naravno (u odlicnom radikalskom maniru) optuzbe o lazi...
  • see what I did there

    01.08.2016 14:33
    KJO, ni ti nisi drugaciji

    Heh. Interesantno je da nešto nazivaš zapadnim, smao zato što je to u tvom ispijenom umu pežurativ, iako im sva naređenja stižu sa istoka.

    Takodje, vidim da je tvoj um potpuno odsutan.
  • bole

    01.08.2016 14:33
    Sta ovi pricaju o pljacki Vojvodine? Pa ovo je klasicna pljacka! Dodele preko veze velike pare nekim papanskim organizacijama starim tri dana. Ili da sns-ovi ljudi kupe televizije a oni njima kasnije kroz subvencije vrate sve te pare. I tako kupe sebi televiziju od drzavnih para. Zbog toga bi u normalnoj zemlji neko zavrsio iza resetaka...
  • Perica

    01.08.2016 14:30
    ZAŠTITA
    A,zaštnik građana kad se ukljući...ima da leti perje!
  • Blajv

    01.08.2016 14:24
    @Kjo

    Šta god ti dozvoljava da lakše noću spavaš, naloženi rusofiličaru.
  • V Milosevic

    01.08.2016 14:15
    Jeftina demagogija..
    A kada ce DjB da protestvuje sto je 5-ti oktobar 2000-te finansiran novcem stranih vlada i obavestajnih sluzbi!? Na isti takav nacin (kao 5-ti oktobar) su finansirani i tkz. "zuta patka" i "Ne davimo Beograd" i jos citav niz NVO, pa nikom nista!
  • Mirko

    01.08.2016 13:55
    Partije su manje zlo od NVO
    Ju zamisli. NVO su partijske druzine koje se sumnjivo finansiraju i sluze za bolesne intrese partija i pljackanke budzeta???? Mi smo mislili da su oni uzvisena visoko moralna bica, koja sve rade za dzabe, samo da gradjanima bude bolje :D
  • Kjo

    01.08.2016 13:23
    Svi ste isti
    @/

    Heh. Interesantno je da nešto nazivaš istočnim, smao zato što je to u tvom ispijenom umu pežurativ, iako im sva naređenja stižu sa zapada.
  • /

    01.08.2016 13:10
    /
    eto vidite da i desni istocni blok ima svoje nvoe

  • pera

    01.08.2016 13:03
    kakva silna lova, jadnici, a i na slici se vidi iq mera
  • front

    01.08.2016 12:10
    Ma ajde, to je sve slučajno i sinopsis je slučajno i autobusi su slučajno, vratimo burazerske dogovore i političku podobnost u institucije... Ko je prošao pored tog "mitinga" mogao je da vidi kakav je to profil ljudi i da mu sve bude jasno. Političko šlihtanje i oportunizam.
  • Dejan

    01.08.2016 12:03
    Zaboravili ste da spomenete onaj mejl koji je neoprezno poslala šefica kabineta gradonačelnika, sa kompletnim sadržajem tog kontramitinga. Tu se takođe jasno videlo ko vuče konce.
  • mrs!

    01.08.2016 11:43
    i sad ja treba da placam porez???? bagra!!!!
  • gerila

    01.08.2016 11:33
    Pa...
    Turci su bar probali. I opet će!
  • Otimači

    01.08.2016 11:29
    Znači, neko treba da podnese krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja i nenamenskog trošenja javnih sredstava.
    Ili to može neki hrabri lokalni tužilac, po službenoj dužnosti?
    Ili treba osnovati odelenje policije za Politički kriminal?
    Ili da to radi Privredni kriminal?
    Jer, neko treba da javno obezbedi dokaze za ovo.
    A prosuti pare građana, otete od usta iz porodica, za svoje političke ciljeve je težak greh i kriminalno delo.
    Znali su nazivati demokrate lopinama, a ovo je još gore, jer su se osilili kao da su vlasnici Srbije, i još otimaju sredstva.
    Ako su znali tako hrabro ganjati bivše vojvođanske političare - da vidimo to poštenje SNS-a, da kazne svoje opštinske rukovodioce?
    Hajde Veliki AV, pokaži da zaista stojiš iza svojih reči.
    Imamo lopove koji kradu od javnih para.
    Da li zbog ovakvih stvari otimate ljudima od penzija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna